O B A V J E Š T E NJE 

 

 Turistička organizacija Bijelo Polje će nastupiti na 36.Beogradskom  Međunarodnom sajmu turizma  koji će se održati od 27. februara do 2. marta .Ovim putem pozivamo sve zainteresovane subjekte iz našeg grada  da do 25. 02.2014. godine koji žele da se predstave na ovom sajmu dostave svoje promotivne materijale u kancelariji Turističke organizacije Bijelo Polje, ulica Nedeljka Merdovića bb, Sportska hala, Nikoljac.Za eventualna bliža obavještenja obratite nam se na telefon 050/484-795 od 9-16 časova ili na e-mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Više od hiljadu izlagača iz rekordnog broja zemalja predstaviće se u halama 1, 2, 3, 3A, 1A i 4. Najveće turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata posjetiocima ovogodišnje manifestacije, ponudiće aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Moto ovogodišnjeg sajma je „Ispunjavamo želje“, a zemlja partner je Indonezija, najrazuđenija ostrvska država na svijetu, sa velikim turističkim i kulturnim potencijalom.

Istovremeno sa Sajmom turizma organizuju se još dvije manifestacije koje turizam čine potpunim: 10. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA i 5. Međunarodni sajam vina BeoWine.

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Više od 30 godina ispunjava svjetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posjetilaca.

Prethodne godine na Sajmu turizma svoju ponudu predstavilo je više od 880 izlagača, a broj posjetilaca premašio je 58 hiljada. Međunarodni karakter ove manifestacije potvrđuje više od 250 inostranih izlagača iz 43 zemlje – za ovaj poslovni sajam svake godine zainteresovan je sve veći broj izlagača iz cijelog svijeta. Od 2003. godine član je Evropske asocijacije turističkih poslovnih sajmova – ETTFA. Kvalitet je ovu manifestaciju „učlanio“ u još jednu prestižnu organizaciju – Svjetsku asocijaciju turističkih poslovnih sajmova – ITTFA.

Sajam turizma biće otvoren svakog dana od 10.00 do 18.00 (27. februara), 19.00 (28. februara i 1. marta) i do 17.00 (2. marta). Cijene ulaznica vjerovatno će biti iste kao i prošle godine: 300 dinara (pojedinačna) i 200 dinara (za grupne posete), dok je parking 200 dinara po satu

 

BIJELO POLJE Prognoza
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.