Crna Gora

OPŠTINA BIJELO POLJE

Turistička organizacija Bijelo Polje

 

JAVNI POZIV

ZA DOSTAVLJANJE FOTOGRAFIJA

Turistička organizacija Bijelo Polje objavljuje:

Javni poziv gradjanima Bijelog Polja za dostavljanje  fotografija našeg grada na temu:

 ’’ Zimska magija pod Obrovom’’.

Svi zainteresovani nam mogu slati fotografije prirodnih ljepota našeg grada (ne vise od 3) ali u toku trajanja zimske sezone, zimske pejzaže uže i šire okoline Bijelog Polja , fotografije koje dočaravaju svu ljepotu zime u našoj opštini.

Cilj ovog poziva je da pokažemo da Bijelo Polje ima šta da pokaže i tokom trajanja zimske turističke sezone ida se na što bolji način promoviše prirodni potencijal grada u tom periodu.

Po završetku poziva fotografije će biće izložene u Galeriji  Centra za kulturu a  termin otvaranja izložbe biće naknadno određen.

Za najkreativnije fotografe smo pripremili nagrade. Formiraćemo stručni žiri koji će odlučiti koje fotografije će dobiti nagradu. Fotografije slati sa kratkim opisom, nazivom mjesta/lokacijom gdje je napravljena fotografija, poželjno je da fotografija bude u većem format.

Poziv je otvoren od 25.12.2017. godine.

Pozivamo sve zainteresovane da svoje fotografija pošalju najkasnije do 15. Februara  2018.god, 

na E-mail Turističke organizacije Bijelo Polje: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., putem pošte ili lično na adresi:

Ul. Nedjeljka Merdovića bb, Sportska hala Nikoljac, tel: +382 (0) 50 484 795;

 ili Ul. Slobode br. 4 , Tržni centar preko puta Opštine, tel: +382 (0) 50 433 – 711 svakog radnog dana od 08-15h

*Napomena: Turistička organizacija će zadrzati pravo da koristi fotografije za izradu kataloga, propagandnog materijala, web sajta, drustvenih mreza... iskljucivo u cilju promocije turizma u našem gradu. Sve fotografije će biti objavljene na našem instagram profilu.

 

 

 

Bijelo Polje °C
  20.03.2019 Ferienhaus Ostsee
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.