Turistička organizacija Bijelo Polje zajedno sa TO Budva, TO Bar i TO Herceg Novi predstavili su se sa turističkom ponudom na 10. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma koji se održao u Kragujevcu od 23. do 25. Novembra 2018. 

Akcenat predstavljanja crnogorske ponude je zimska ponuda i dešavanja tokom novogodišnjih praznika.

Našoj turističkoj organizaciji na crnogorskom štandu domaćin je TO Budva koja je ove godine prijatelj sajma, a Bar grad pobratim grada Kragujevca..

U ime Vlade Republike Srbije i resornog ministarstva, sajam je svečano otvorila, Vera Božić Trefalt, pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija.  

Na ovogodišnjem Sajmu sa svojom ponudom predstavilo se više od 100 nacionalnih, regionalnih i lokalnih turističkih organizacija iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Grčke, banjska lečilišta, smeštajni i ugostiteljski objekti, turistički centri, osiguravajuće kuće, seoska domaćinstva i vinarije. Posetioci su bili u prilici da se, na jednom mestu, upoznaju sa novom turističkom ponudom aranžmanima za novogodišnje i božićne praznike, zimovanja, raznim sajamskim popustima.. 

 

 

BIJELO POLJE Prognoza
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.