ATV Cross Club iz Bijelog Polja organizuje susret za članove i ljubitelje ATV vozila (četvorotočkaša)  na teritoriji Opštine Bijelo Polje koji će biti održan 07. i 08. Septembra 2019. godine.

 Cilj ove manifestacije je promocija turističkog potencijala opštine Bijelo Polje koji i na ovaj način može biti kvalitetno predstavljen posjetiocima i ljubiteljima ovakvog vida turističkog proizvoda koji dobija sve veći značaj kroz formu avanturističkog turizma.

 Iz tog razloga Turistička organizacija Bijelo Polje , Opština Bijelo Polje kao i određeni broj sponzora su podržali ovakvu ideju koja će doprinijeti da se turistička ponuda u Opštini Bijelo Polje podigne na veći nivo.

 Okuplanje učesnika počinje od 08 h u subotu  07. Septembra kod Shoping centra  Imperijal gdje će učesnici oko deset časova krenuti ka centru grada kada je planirana kraća prezentacija i promocija manifestacija i kvadova kao i svih učesnika ovog susreta.

 Učesnici će zatim krenuti prema Bjelasici gdje će obići najatraktivnije lokacije ovog velikog i značajnog turističkog potencijala  čiji projekat valorizacije je u toku.

 Drugog dana , 08. Septembra će se obići i ostali interesantni i značajni turistički potencijali opštine Bijelo Polje , naročito Bistrica i Đalovića klisura , Obrov , Korita i ostale atraktivne turističke lokacije naše Opštine.

 Svim učesnicima ove manifestacije želimo ugodan boravak u  Bijelom Polju .

 

 

BIJELO POLJE Prognoza
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.