PRIVATNI SMJEŠTAJ

U selu Pape u blizini Tomaševa oko 25km udaljenosti od centra grada nalazi se seosko gazdinstvo ,,Minjin raj'', tokom cijele godine idealno je mjesto za odmor u prelijepom ambijentu netaknute prirode, odmor u prirodi uz mogućnost organizovanja pješačkih tura, biciklizma, rekreativnog trčanja, jahanje konja i sličnih sportsko rekreativnih aktivnosti...

Ono što bi posebno odvojili je pogled prema planini Bjelasici, a na samo nekoliko km udaljenosti nalazi se rijeka Ljuboviđa, vodopad Skakala i rijeka Lještanica. U blizini se nalazi i Novakovića pećina koju je moguće obići uz odakvatnu speleološku opremu uz vodiča.

Smeštajni objekat sadrži 2 spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom, jedna s kaučem), a u dnevnoj sobi se nalaze 2 kreveta za po jednu osobu. Mogućnost pripreme obroka u smeštajnom objektu, a u dvoristu uz propratni sadržaj mogućnost organizovanja roštilja ( kamin za roštilj, kotao...).

Cijene smeštaja i cijena korišćenja pratećih sadržaja u dvoristu su po dogovoru uz obavezu zakazivanja jedan dan unaprijed.

 

Zeković Dragić – Minja +38269400471 viber

 Facebook:  https://www.facebook.com/minja.zekovic

 

Uživajte u galeriji fotografija:

 

 
BIJELO POLJE Prognoza
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.