PRIVATNI SMJEŠTAJ

Seosko domaćinstvo “Koliba Pčelica” se nalazi  u podnožju planine Bjelasice na 900 metara nadmorske visine, u selu Majstorovina. Raspolažemo sa dvije planinske kuće kapaciteta po 4 gosta, i jednom kolibom (bungalov) za 2 gosta. Svaki od ova tri objekta ima svoje dvorište, i nezavisni su jedan od drugog. U sklopu našeg domaćinstva imamo malinjak, pčelinjak, kao i drugo voće, pa naši gosti mogu da probaju  i da kupe naše proizvode.  Od planine Bjelasice i ski centra Cmiljača smo udaljeni 10km, a od Bijelog Polja 13km.

Nalazimo se u prelijepom prirodnom ambijentu, prije svega mirnom, daleko od svakodnevne galame i  buke,  okruzeni bukovom i hrastovom šumom. Ovo je savršeno mjesto za odmor, gdje uz jutarnju kafu, čaj ili domaću rakiju možete uzivati u prvim zracima sunca, ili se opustiti u šetatnji kroz šumu. Od planine Bjelasice smo udaljeni 10km, ili 2,5 sata pješaćenja, a tamo vas očekuju predivni predjeli za šetnju, nepregledne livade, vidikovci, i ljubazni domaćini, koji ljeto provode u planini sa svojim stadima. Od Šiškog jezera smo udaljeni 18km, od Biogradskog jezera  40km, od Bijelog Polja 13km, od Podgorice 110km, od kanjona rijeke Tare 65km.

Po dogovoru sa gostima, možemo im pripremati domaća tradiciona jela, organizovati obilazak planine Bjelasice i rafting rijekom Tarom.

 

Kontakt:

Vlaović Dalibor

Tel: +382 69 204604

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Instagram: koliba.pcelica

 

 
BIJELO POLJE Prognoza
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.