MOTELI I ETNO SELA

Daleko od gradske buke, uz žubor jezera i cvrkut ptica, idealno mjesto za odmor – Etno selo Vuković. Nalazi se u predivnoj Vraneškoj dolini u Tomaševu, na mestu koje se zove Majina gora.

Ekskluzivan po svojoj ideji, ambijentu, ugostiteljskoj ponudi i osoblju ovaj jedinstveni kutak nosi obilježje crnogorske kulture i tradicije. Mnogobrojne slike, fotografije, originalni predmeti, oružje, ordenje, dokumenti i suveniri ne bude samo nostalgiju već istinski duh poštovanja jednog slavnog doba u kome je Crna Gora stekla mjesto i ugled u svijetu. Uz to, diviće te se majstorijama drvodelja, činiće vam se da ste zapravo u nekoj umetničkoj radionici..

 

Uvjeriti se i sami u autentičnost ovog objekta vašim prisustvom, kako bi stvarno osjetili čari ovog prostora, gdje priroda postaje bajka.

 

Bogat zabavni sadržaj:  zabavni park za djecu, djeca će posebno biti zadovoljna – penjanje, provlačenje, ljuljanje, sajle preko rijeke, šumske staza, baloni na jezeru, nove objekte restoranskog tipa za prijatan boravak na jezeru, nacionalna jela, svježu ribu iz jezera.

 

Organizuju: Svadbe, rođendane, poslovne sastanke, krštenja, promocije, konferencije, koktele, i druga dešavanja.

Tu su da obezbijede Vaš osmijeh zadovoljstva ispunjavajući svaku Vašu želju i zahtjev na inovativan i autentičan način.

 

Sve rezervacije i informacije na brojeve telefona:

+382/67-607-381

+382/67-286-480

+382/67-286-484

 

 

 
BIJELO POLJE Prognoza
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.