NVO ,,21 MAJ ZATON’’ i Turistička organizacija Bijelo Polje organizuju 21‐og maja 2016 godine tradicionalni dnevni turnir u malom fudbalu ’’MAJSKI SUSRETI ZATON 2016’’. 

S ponosom VAS pozivamo na proslavu Deset godina nezavisnosti naše države koju kao i svih predhodnih godina obilježavamo u Zatonu.

I ove godine okupiće se najkvalitetnije ekipe iz čitave Crne Gore i zemalja regiona, ponovo ćemo se radovati uspješnim potezima, golovima, fer pleju i respektu najboljih igrača petoparca.

Predviđene su tradicionalno bogate nagrade za najbolje ekipe i pojedince.

Nagrada za prvo mjesto je 1000 eura, nagrada za drugo mjesto je 500 eura, uz nagrade za najboljeg igrača, golmana, i najboljeg mladog igrača turnira po 100 eura. Uz novčane nagrade idu i pehari livnice pehara MISS JOVANOVIĆ iz Beograda.

Posebna priča turnira je publika koja dolazi u velikom broju. U prosjeku dnevni turnir prati oko 2000 ljudi, taj broj pravi ambijent koji treba vidjeti.

POZIVAMO VAS DA DOĐETE I SAMI SE UVJERITE DA JE OVO NAJBOLJI DNEVNI TURNIR U CRNOJ GORI

                                                                        

Ove godine je programom manifestacije predviđen i bogat muzički program u okviru *AFTER SOCER PARTY*, kao i mnogobrojne nagradne igre za posjetioce turnira. Ponosni smo što smo postali najbolja dnevna manifestacija na sjeveru Crne Gore i što je čitav događaj poprimio karakter turističke, a ne samo sportske prirode.

Glavni medijski pokrovitelji manifestacije su dnevni list „DAN“, PLUS radio, televizija „SUN“ i televizija‘’777’’.

Manifestacija ce biti podržana od strane Stalne radne grupe za regionalni ruralni razvoj (SWG) u Jugoistočnoj Evropi u okviru EU Projekta "Podrška regionalnoj saradnji i ravnomernom teritorijalnom razvoju zemljama Zapadnog Balkana u procesu EU integracija”.

 

Agendu "Majski susreti Zaton 21.maj 2016" možete preuzeti ovdje...pdf

 

 

 

 

BIJELO POLJE Prognoza
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.