Turistička Organizacije Bi­je­log Po­lja, Se­kre­ta­ri­ja­t za ruralni i održivi razvoj opštine Bijelo Polje, Cen­tar za kul­tu­ru Bijelo Polje, TA Rams, Se­kre­te­ri­ja­t za pred­u­zet­ni­štvo i eko­nom­ski raz­voj, Kancelarija za mlade ORGANIZUJU: ’’BJELOPOLJSKI NOVOGODIŠNJI BAZAR’’,  29.  i 30. decembra, na glavnom gradskom trgu sa početkom u 11h.

'’Bjelopoljski Bazar’’ je manifestacija na kojoj se promovisu tradicionalne vrijednosti, poput domaće radinosti, kuhinje, starih zanata, narodnih rukotvorina kao i ponuda naših hotela, restorana, svih subjekata zaposlenih u turističkom sektoru..

Ovaj Bazar kreativnosti održava se u organizaciji TOBP od 2013. godine i osmišljen je kao prodajna izložba koja treba da predstavi kulturu i tradiciju ovih prostora, preko svojih ručno radjenih višenamenskih i unikatnih predmeta iz svih oblasti primjene umjetnosti, rukotvorina i modnog dizajna, suvenira i domaće radinosti kao i smeštajnih kapaciteta u turističkom sektoru. Kupovinom ovih proizvoda posjetioci daju doprinos očuvanju tradicije, starinskih i umetničkih zanata. Svjesni činjenice da je sjever Crne Gore bogat turističkim potencijalom koji još uvijek nije valorizovan u pravoj mjeri, ova manifestacija pokazuje da je naše područije bogato ne samo prirodnim resursima, već i ljudskim potencijalima koji svojim, radom, trudom I kreacijom zaslužuju da se njihov proizvod više približi svima nama.

 Učesnicima ’’Bjelopoljskog bazara’’ će biti obezbijeđeni besplatni štandovi i ’’Bazar’’ je osim promotivnog i prodajnog karaktera.

Pozivamo sve zainteresovane subjekte (pravna i fizicka lica) da uzmu učešće i predstave se sa svojom ponudom, izlože svoje proizvode i na taj način promovišu svoju djelatnost, proizvode, ideje i kreacije.

Formular prijave za učešće na ’’Bjelopoljskom bazaru’’ možete naći na web sajtu Turističke organizacije: www.tobijelopolje.me i u prostorijama Turističke organizacije Bijelo Polje, Ul. Slobode br.4, Tržni centar preko puta Opštine.

 Formular je potrebno popuniti najkasnije do 20.12.2017. godine i popunjenu prijavu dostavite u elektronskoj formi na E-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., ili lično u prostorijama Turističke organizacije Bijelo Polje od 7h do 15 h.

 

 

 

BIJELO POLJE Prognoza
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.